Ulf Eliassons Måleri Aktiebolag

Norrbottens län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Kiruna och Ulf Eliassons Måleri Aktiebolag är ett av dem. Norrbottens län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Ulf Eliassons Måleri Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Ulf Eliassons Måleri Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Ulf Eliassons Måleri Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1992-04-13. Det finns flera olika verksamheter i Norrbottens län som är ett stort län. Kiruna där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Ulf Eliassons Måleri Aktiebolag ska trivas.

Ulf Eliassons Måleri Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-11-27. I Kiruna så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva måleri ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Ulf Eliassons Måleri Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1992-01-01.

Idag är Ulf Eliassons Måleri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Kiruna.

Vill man komma i kontakt med Ulf Eliassons Måleri Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0980-12160.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Eliasson, Dan Göran -Eliasson, Ulf Göran.

De som är på något sätt har med Ulf Eliassons Måleri Aktiebolag är Eliasson, Ulf Göran som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Eliasson, Dan Göran som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Eliasson, Barbro Ingegerd som är född 1954 och har titeln Suppleant, Lundborg, Olov Thorkel som är född 1947 och har titeln Revisor, REVINORR Revisorer i Norr Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Ulf Eliassons Måleri Aktiebolag har 556446-8493 som sitt organisationsnummer.