Lars Björnströms Golv Aktiebolag

Norrbottens län

Information

556424-0363 är organisationsnummer för företaget Lars Björnströms Golv Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Lars Björnströms Golv Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Kiruna som är den kommunen som Lars Björnströms Golv Aktiebolag finns i.

Lars Björnströms Golv Aktiebolag har varit registrerat sedan 1991-04-16 och det finns flera företag i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Lars Björnströms Golv Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

Lars Björnströms Golv Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Kiruna som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Lars Björnströms Golv Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Lars Björnströms Golv Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0980-80200 eller genom brev på följande adress:
Borrareg. 17 A, 981 39, Kiruna

Bolaget skall bedriva mattläggning, våtrum (golv och vägg) samt slipning av golv samt idka annan därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Lars Björnströms Golv Aktiebolag och det är Björnström, Lars Olof som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Gidlund, John Anders som är född 1964 och har titeln Suppleant, Rantatalo, Leif Gustav som är född 1966 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån Allians Stockholm Södra AB som är född och har titeln Revisor,