Norrskensuthyrning Aktiebolag

Norrbottens län

Information

556408-8861 är organisationsnummer för företaget Norrskensuthyrning Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Norrskensuthyrning Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Kiruna som är den kommunen som Norrskensuthyrning Aktiebolag finns i.

Norrskensuthyrning Aktiebolag har varit registrerat sedan 1990-10-17 och det finns flera företag i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Norrskensuthyrning Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

Norrskensuthyrning Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Kiruna som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Norrskensuthyrning Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Norrskensuthyrning Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0980-19000 eller genom brev på följande adress:
Industriv. 5, 981 38, Kiruna

Bolaget skall bedriva biluthyrning ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Norrskensuthyrning Aktiebolag och det är Farelind, Sten Thomas som är född 1964 och har titeln VD, Farelind, Sten Thomas som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Nils Christer som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Calla, Tord Mikael som är född 1971 och har titeln Suppleant, Mikko, Hans Ingemar som är född 1965 och har titeln Revisor, Revisionstjänst EOB AB som är född och har titeln Revisor