Fredrikssons Skorstensservice Aktiebolag

Norrbottens län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Kiruna och Fredrikssons Skorstensservice Aktiebolag är ett av dem. Norrbottens län är ett stort län där det finns många företag där och Fredrikssons Skorstensservice Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Fredrikssons Skorstensservice Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Fredrikssons Skorstensservice Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1990-01-03. Det finns flera olika företag i Norrbottens län som är ett stort län. Kiruna där företaget finns i jobbar för att företag som Fredrikssons Skorstensservice Aktiebolag ska trivas.

Fredrikssons Skorstensservice Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Kiruna så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall utföra tätning och renovering av befintliga skorstenar samt murningsarbeten och försäljning av varor i anslutning därtill, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Fredrikssons Skorstensservice Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1990-01-01.

Idag är Fredrikssons Skorstensservice Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Kiruna.

Vill man komma i kontakt med Fredrikssons Skorstensservice Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0981-44034.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Fredrikssons Skorstensservice Aktiebolag är Fredriksson, Ingela Ann-Catrin som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Vuorela Fredriksson, Kajsa Marie som är född 1987 och har titeln Suppleant, Winsa, Curt Anders som är född 1950 och har titeln Revisor, Luleå Revisionskontor Handelsbolag som är född och har titeln Revisor, .

Fredrikssons Skorstensservice Aktiebolag har 556379-0509 som sitt organisationsnummer.