JK'S Kök & Golv AB

Norrbottens län

Information

JK'S Kök & Golv AB hittar ni ett Norrbottens län som inte är som andra län. I Norrbottens län hittar ni Kiruna som är den kommunen där JK'S Kök & Golv AB finns. I Kiruna så finns det många olika Aktiebolag och i Norrbottens län så finns det ännu fler Aktiebolag. JK'S Kök & Golv AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket JK'S Kök & Golv AB har haft sedan 2009-10-16. JK'S Kök & Golv AB har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till JK'S Kök & Golv AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Lastv. 40, 981 38, Kiruna men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0980-16300.

Kiruna arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Norrbottens län för att locka till sig fler bolag.

Idag är JK'S Kök & Golv AB Privat, ej börsnoterat.

JK'S Kök & Golv AB har idag 556361-7017 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för JK'S Kök & Golv AB

Föremålet med bolagets verksamhet är att bedriva handel med byggvaror, montering och installation inom bygg samt konsulttjänster inom skogsbruk och därmed förenlig verksamhet.

I JK'S Kök & Golv AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Koivuniemi, Jari Juhani som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Muotka, Anders Ludvig som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Muotka, Inger-Lena som är född 1930 och har titeln Suppleant, Mikko, Hans Ingemar som är född 1965 och har titeln Revisor, Revisionstjänst EOB AB som är född och har titeln Revisor, .