L. Bernhardsson Försäljning & Åkeri Aktiebolag

Norrbottens län

Information

Bolaget skall bedriva inköp och försäljning av maskindetaljer, lastbilsåkeri, äga och förvalta fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för L. Bernhardsson Försäljning & Åkeri Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Kiruna så är L. Bernhardsson Försäljning & Åkeri Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Norrbottens län så finns det ännu fler.

Kiruna arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Kiruna och i Norrbottens län. Redan 1988-12-07 så skapades L. Bernhardsson Försäljning & Åkeri Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel L. Bernhardsson Försäljning & Åkeri Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

L. Bernhardsson Försäljning & Åkeri Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1992-01-01

556339-2959 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Kiruna.

Just nu är L. Bernhardsson Försäljning & Åkeri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Norrbottens län

Vill ni komma i kontakt med L. Bernhardsson Försäljning & Åkeri Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0980-17535 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom L. Bernhardsson Försäljning & Åkeri Aktiebolag är Bernhardsson, Karl Lennart som är född 1936 och har titeln Ordinarie ledamot, Bernhardsson, Olga Maria som är född 1933 och har titeln Suppleant, Englund, Rolf Peter Anders som är född 1960 och har titeln Revisor, Revata Handelsbolag som är född och har titeln Revisor, .