Alf Uusitalo Åkeri Aktiebolag

Norrbottens län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Kiruna och Alf Uusitalo Åkeri Aktiebolag är ett av dem. Norrbottens län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Alf Uusitalo Åkeri Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Alf Uusitalo Åkeri Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Alf Uusitalo Åkeri Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1988-09-29. Det finns flera olika verksamheter i Norrbottens län som är ett stort län. Kiruna där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Alf Uusitalo Åkeri Aktiebolag ska trivas.

I Kiruna så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva åkeri, samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Alf Uusitalo Åkeri Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1989-01-01.

Idag är Alf Uusitalo Åkeri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Kiruna.

Vill man komma i kontakt med Alf Uusitalo Åkeri Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0981-10095.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Alf Uusitalo Åkeri Aktiebolag är Uusitalo, Gudrun Anna-Greta som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Uusitalo, Alf Christer som är född 1967 och har titeln Suppleant, Pohjanen, Nicklas Torbjörn som är född 1971 och har titeln Revisor, LR Revision Umeå AB som är född och har titeln Revisor, .

Alf Uusitalo Åkeri Aktiebolag har 556332-7674 som sitt organisationsnummer.