Låsfixarna i Kiruna Aktiebolag

Norrbottens län

Information

I Norrbottens län så finns Låsfixarna i Kiruna Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Kiruna här finns det många olika Aktiebolag. Låsfixarna i Kiruna Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Norrbottens län. Kiruna jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Norrbottens län gör att bolag trivs där.

Låsfixarna i Kiruna Aktiebolag är momsregistrerat sedan1988-01-01 och har organisationsnummer 556324-4176.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0980-83650 alternativt besöka eller skicka post till Låsfixarna i Kiruna Aktiebolag på följande adress Biblioteksg. 7, 981 31, Kiruna.

Låsfixarna i Kiruna Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Låsfixarna i Kiruna Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Johansson, Karin Margareta som är född 1958 och har titeln Suppleant , , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Aktiebolagets verksamhet ska vara att bedriva tillverkning, reparation och service samt försäljning av lås och nycklar med tillbehör samt idka därmed förenlig verksamhet.