Polar Maskin Aktiebolag

Norrbottens län

Information

Polar Maskin Aktiebolag hittar ni ett Norrbottens län som inte är som andra län. I Norrbottens län hittar ni Kiruna som är den kommunen där Polar Maskin Aktiebolag finns. I Kiruna så finns det många olika Aktiebolag och i Norrbottens län så finns det ännu fler Aktiebolag. Polar Maskin Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Polar Maskin Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Polar Maskin Aktiebolag har funnits sedan och 1988-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Polar Maskin Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Industriv. 7, 981 38, Kiruna men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0980-80800.

Kiruna arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Norrbottens län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Polar Maskin Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Polar Maskin Aktiebolag har idag 556323-9499 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Polar Maskin Aktiebolag

Bolaget skall bedriva partihandel med snöskoters, motorcyklar och hushållsmaskiner, uthyrning av motorcyklar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Polar Maskin Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Strandenhed, Kent Elmer som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Östman, May Inger som är född 1964 och har titeln Suppleant, Lindmark, Arne Jan Anders som är född 1946 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .