Wima Miljötvätt Aktiebolag

Norrbottens län

Information

556315-3294 är organisationsnummer för företaget Wima Miljötvätt Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Wima Miljötvätt Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Kiruna som är den kommunen som Wima Miljötvätt Aktiebolag finns i.

Wima Miljötvätt Aktiebolag har varit registrerat sedan 1988-01-08 och det finns flera företag i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2009-11-26 vill man istället veta hur det står till med momsen för Wima Miljötvätt Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1988-01-01.

Wima Miljötvätt Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Kiruna som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Wima Miljötvätt Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Keskitalo, Alf-Erland

Vill ni komma i kontakt med Wima Miljötvätt Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0980-82230 eller genom brev på följande adress:
Gruvv. 5, 981 31, Kiruna

Bolaget skall bedriva kemtvätt och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Wima Miljötvätt Aktiebolag och det är Keskitalo, Alf-Erland som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Keskitalo, Malin som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot, Keskitalo, Marie som är född 1982 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindmark, Arne Jan Anders som är född 1946 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,