Aktiebolaget Laestadius Kött o Vilt

Norrbottens län

Information

Aktiebolaget Laestadius Kött o Vilt är ett av många verksamheter som finns i Kiruna. Det är nämligen den kommunen som Aktiebolaget Laestadius Kött o Vilt finns i och den tillhör även Norrbottens län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Aktiebolaget Laestadius Kött o Vilt är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Aktiebolaget Laestadius Kött o Vilt som idag finns i Norrbottens län har varit registrerat sedan 1985-04-11. Men sedan 1985-01-01 så har Aktiebolaget Laestadius Kött o Vilt varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Övre Soppero, 980 14, Övre Soppero. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Aktiebolaget Laestadius Kött o Vilt så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0981-30213.

Kiruna arbetar för att verksamheter som Aktiebolaget Laestadius Kött o Vilt ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Aktiebolaget Laestadius Kött o Vilt. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Norrbottens län.

Bolaget skall bedriva uppköp, förädling och försäljning av renprodukter, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Aktiebolaget Laestadius Kött o Vilt är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Laestadius, Tore Bertil -Laestadius, Viktor Roland.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Aktiebolaget Laestadius Kött o Vilt och det är följande personer, Laestadius, Tore Bertil som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Haapalahti, Hans Ove Albert som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Laestadius, Viktor Roland som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Laestadius, Jeanette Lilian som är född 1968 och har titeln Suppleant, Laestadius, Maria Veronica som är född 1971 och har titeln Suppleant, Lindmark, Arne Jan Anders som är född 1946 och har titeln Revisor.Lavonen, Kai Rikhard som är född 1953 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Aktiebolaget Laestadius Kött o Vilt är 556259-0439.