Kiruna Dataresurs Aktiebolag

Norrbottens län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Kiruna och Kiruna Dataresurs Aktiebolag är ett av dem. Norrbottens län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Kiruna Dataresurs Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Kiruna Dataresurs Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Kiruna Dataresurs Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1982-12-29. Det finns flera olika verksamheter i Norrbottens län som är ett stort län. Kiruna där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Kiruna Dataresurs Aktiebolag ska trivas.

Kiruna Dataresurs Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Kiruna så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall tillhandahålla och sälja programpaket och tjänster avseende förundersökningar, kravspecifisering, projektering och projektledning, systemarbete, programmering, installation och idrifttagning samt utbildning och vidareutveckling inom verksamhetsgrenarna processtyrning, produktionsstyrning, flödesstyrning samt produktionsplanering och flödesoptimering.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Kiruna Dataresurs Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1986-01-01.

Idag är Kiruna Dataresurs Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Kiruna.

Vill man komma i kontakt med Kiruna Dataresurs Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0980-12415.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Kiruna Dataresurs Aktiebolag är Mella, Sven Ivan William som är född 1937 och har titeln VD, Mella, Sven Ivan William som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot, Mella, Åsa Ebba Maria som är född 1936 och har titeln Suppleant, Mikko, Hans Ingemar som är född 1965 och har titeln Revisor, Revisionstjänst EOB AB som är född och har titeln Revisor, .

Kiruna Dataresurs Aktiebolag har 556223-7155 som sitt organisationsnummer.