Sven Grundströms AB

Norrbottens län

Information

Bolaget skall bedriva konsultativ verksamhet inom byggsektorn framförallt med inriktning mot ventilation och plåt samt inom företags- och organisationsutveckling. Bolaget skall ävensom aktivt äga och förvalta fast egendom och värdepapper samt även bedriva handel med aktier och värdepapper, ävensom bedriva handel med musikaliska instrument och musikalisk underhållningsverksamhet samt idka med vad som ovan angivits förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Sven Grundströms AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Kiruna så är Sven Grundströms AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Norrbottens län så finns det ännu fler.

Kiruna arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Kiruna och i Norrbottens län. Redan 1980-01-23 så skapades Sven Grundströms AB och bolaget är har F-skattsedel Sven Grundströms AB har haft det sedan 1994-01-01.

Sven Grundströms AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1981-01-01

556203-2671 är organisationsnummret för bolaget som finns i Kiruna.

Just nu är Sven Grundströms AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Norrbottens län

Vill ni komma i kontakt med Sven Grundströms AB så går det att nå dem via telefon på 0980-10064 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Sven Grundströms AB är Fors, Hans-Ola som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Grundström, Yvonne Ingela som är född 1954 och har titeln Suppleant, Brodén, Bo Ulf som är född 1957 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .