Thornéus Renprodukter Aktiebolag

Norrbottens län

Information

Thornéus Renprodukter Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Kiruna. Det är nämligen den kommunen som Thornéus Renprodukter Aktiebolag finns i och den tillhör även Norrbottens län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Thornéus Renprodukter Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Thornéus Renprodukter Aktiebolag som idag finns i Norrbottens län har varit registrerat sedan 1971-04-22. Men sedan 1971-01-01 så har Thornéus Renprodukter Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Fru Wälivaarag. 10, 981 37, Kiruna. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Thornéus Renprodukter Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0980-10081.

Kiruna arbetar för att bolag som Thornéus Renprodukter Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Thornéus Renprodukter Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Norrbottens län.

Bolaget skall försälja renprodukter och andra Charkuteriartiklar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Thornéus Renprodukter Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Laestadius, Tore Bertil -Laestadius, Viktor Roland.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Thornéus Renprodukter Aktiebolag och det är följande personer, Laestadius, Tore Bertil som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Laestadius, Viktor Roland som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Laestadius, Jeanette Lilian som är född 1968 och har titeln Suppleant, Laestadius, Maria Veronica som är född 1971 och har titeln Suppleant, Lindmark, Arne Jan Anders som är född 1946 och har titeln Revisor, Lavonen, Kai Rikhard som är född 1953 och har titeln Revisorssuppleant.Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Thornéus Renprodukter Aktiebolag är 556146-0923.