Aktiebolaget Kiruna Grus- & Stenförädling

Norrbottens län

Information

I Norrbottens län så finns Aktiebolaget Kiruna Grus- & Stenförädling. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Kiruna här finns det många olika Aktiebolag. Aktiebolaget Kiruna Grus- & Stenförädling tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Norrbottens län. Kiruna jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Norrbottens län gör att företag trivs där.

Aktiebolaget Kiruna Grus- & Stenförädling är momsregistrerat sedan1980-01-01 och har organisationsnummer 556074-8237.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0980-68000.

Aktiebolaget Kiruna Grus- & Stenförädling är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Aktiebolaget Kiruna Grus- & Stenförädling så sitter följande personer i styrelsen: , Lindvall, Per-Erik som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , , Johansson, Rolf Åke som är född 1954 och har titeln Suppleant . , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget ska bedriva verkstadsrörelse, produktion och försäljning av byggnadsmaterial, fasta bränslen, maskiner och annan därmed förenlig verksamhet.