Aktiebolaget Kiruna Grus- och Stenförädling Mekaniska (Mekanisk Verkstad)

Norrbottens län

Information

556013-3059 är organisationsnummer för bolaget Aktiebolaget Kiruna Grus- och Stenförädling Mekaniska (Mekanisk Verkstad). Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Aktiebolaget Kiruna Grus- och Stenförädling Mekaniska (Mekanisk Verkstad) är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Kiruna som är den kommunen som Aktiebolaget Kiruna Grus- och Stenförädling Mekaniska (Mekanisk Verkstad) finns i.

Aktiebolaget Kiruna Grus- och Stenförädling Mekaniska (Mekanisk Verkstad) har varit registrerat sedan 1916-05-08 och det finns flera bolag i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Aktiebolaget Kiruna Grus- och Stenförädling Mekaniska (Mekanisk Verkstad) så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1982-01-01.

Aktiebolaget Kiruna Grus- och Stenförädling Mekaniska (Mekanisk Verkstad) är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Kiruna som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Aktiebolaget Kiruna Grus- och Stenförädling Mekaniska (Mekanisk Verkstad) är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med Aktiebolaget Kiruna Grus- och Stenförädling Mekaniska (Mekanisk Verkstad) så kan ni göra det på telefon genom 0980-84500 eller genom brev på följande adress:
Lastv. 14, 981 38, Kiruna

bedriva mekanisk verkstadsindustri ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Aktiebolaget Kiruna Grus- och Stenförädling Mekaniska (Mekanisk Verkstad) och det är Söderman, Nils Peter som är född 1966 och har titeln VD, Söderman, Nils Peter som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Engberg, Agneta Kristina Linnéa som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Pudas, Jan Mikael som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, Brännström, Annika Birgitta som är född 1958 och har titeln Huvudansvarigrevisor