Bengt Stålnacke Trading

Norrbottens län

Information

Bengt Stålnacke Trading hittar ni ett Norrbottens län som inte är som andra län. I Norrbottens län hittar ni Kiruna som är den kommunen där Bengt Stålnacke Trading finns. I Kiruna så finns det många olika Enskild firma och i Norrbottens län så finns det ännu fler Enskild firma. Bengt Stålnacke Trading tillhör bolagstypen Enskild firma och bolaget har ej F-skatt. Bengt Stålnacke Trading har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Bengt Stålnacke Trading så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0980-84175.

Kiruna arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Norrbottens län för att locka till sig fler bolag.

Bengt Stålnacke Trading har idag 540722-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Bengt Stålnacke Trading

Motorfordon, båtar med tillbehör. Konsult- och serviceverk- samhet. Hus - lägenheter - andelsboende - resor - reklam - present-, jakt- och fritidsartiklar.

I Bengt Stålnacke Trading så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Stålnacke, Stig Bengt Roland som är född 1954 och har titeln Innehavare av enskild firma, .