Dick's Hobbyhörna

Norrbottens län

Information

530515-XXXX är organisationsnummer för bolaget Dick's Hobbyhörna. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Dick's Hobbyhörna är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Kiruna som är den kommunen som Dick's Hobbyhörna finns i.

Dick's Hobbyhörna har varit registrerat sedan 1995-04-24 och det finns flera bolag i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Dick's Hobbyhörna så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1995-01-01.

Dick's Hobbyhörna är och det finns flera bolag i Kiruna som också är .

Firmatecknare för Dick's Hobbyhörna är följande:

Vill ni komma i kontakt med Dick's Hobbyhörna så kan ni göra det på telefon genom 0980-10095 eller genom brev på följande adress:

Butiksförsäljning av främst hobbyartiklar.

Det finns olika personer som har en koppling med Dick's Hobbyhörna och det är Fredriksson, Tord Anders Vilhelm som är född 1953 och har titeln Innehavare av enskild firma,