Irmas Städservice

Norrbottens län

Information

Irmas Städservice hittar ni ett Norrbottens län som inte är som andra län. I Norrbottens län hittar ni Kiruna som är den kommunen där Irmas Städservice finns. I Kiruna så finns det många olika Enskild firma och i Norrbottens län så finns det ännu fler Enskild firma. Irmas Städservice tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Irmas Städservice har haft sedan 2009-07-23. Irmas Städservice har funnits sedan och 2009-08-13 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Irmas Städservice så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0980-12435.

Kiruna arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Norrbottens län för att locka till sig fler verksamheter.

Irmas Städservice har idag 521024-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Irmas Städservice

Utförande av städuppdrag och därmed förenlig verksamhet.

I Irmas Städservice så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Revonniemi, Irma Inkeri som är född 1952 och har titeln Innehavare av enskild firma, .