Betamet Oy Finland filial i Sverige

Norrbottens län

Information

Betamet Oy Finland filial i Sverige är ett av många verksamheter som finns i Kiruna. Det är nämligen den kommunen som Betamet Oy Finland filial i Sverige finns i och den tillhör även Norrbottens län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Betamet Oy Finland filial i Sverige som idag finns i Norrbottens län har varit registrerat sedan 2007-02-07.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Betamet Oy Finland filial i Sverige så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Kiruna arbetar för att verksamheter som Betamet Oy Finland filial i Sverige ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Betamet Oy Finland filial i Sverige. Det finns flera verksamheter i Norrbottens län.

Filialen ska bedriva installationer av tunga stål- och pappersindustrimaskiner innefattande tjänster kring automatisering, mekanisering, rörläggning och ventilation.

Firmatecknare för Betamet Oy Finland filial i Sverige är följande:
Filialens firma tecknas av verkställande direktören..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Betamet Oy Finland filial i Sverige och det är följande personer, Blomqvist, Martti Juhani som är född och har titeln VD,Bosatt utomlands inom EES, Strålind, Thone Margareta som är född och har titeln Delgivningsbar person,Bosatt utomlands inom EES, Lavonen, Kai Rikhard som är född 1953 och har titeln Revisor, Ernst & Young Sweden AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Betamet Oy Finland filial i Sverige är 516404-1971.