J Evald Teofilussons Import- och diversehandel

Norrbottens län

Information

J Evald Teofilussons Import- och diversehandel är ett av många företag som finns i Kiruna. Det är nämligen den kommunen som J Evald Teofilussons Import- och diversehandel finns i och den tillhör även Norrbottens län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

J Evald Teofilussons Import- och diversehandel är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

J Evald Teofilussons Import- och diversehandel som idag finns i Norrbottens län har varit registrerat sedan 1971-03-15. Men sedan 1971-01-01 så har J Evald Teofilussons Import- och diversehandel varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på J Evald Teofilussons Import- och diversehandel så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0981-32011.

Kiruna arbetar för att företag som J Evald Teofilussons Import- och diversehandel ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för J Evald Teofilussons Import- och diversehandel. Det finns flera företag i Norrbottens län.

Matvaru-, diverse- samt importhandel.

Firmatecknare för J Evald Teofilussons Import- och diversehandel är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till J Evald Teofilussons Import- och diversehandel och det är följande personer, Teofilusson, Johan Evald som är född 1949 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för J Evald Teofilussons Import- och diversehandel är 491007-XXXX.