MB's Färg & Stil

Norrbottens län

Information

470510-XXXX är organisationsnummer för bolaget MB's Färg & Stil. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som MB's Färg & Stil är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Kiruna som är den kommunen som MB's Färg & Stil finns i.

MB's Färg & Stil har varit registrerat sedan 1990-08-15 och det finns flera bolag i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för MB's Färg & Stil så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

MB's Färg & Stil är och det finns flera bolag i Kiruna som också är .

Firmatecknare för MB's Färg & Stil är följande:

Vill ni komma i kontakt med MB's Färg & Stil så kan ni göra det på telefon genom 0980-15545 eller genom brev på följande adress:

Utföra färg-stilanalyser, sminkning. Försäljning av kosmetika och smycken. Tillverkning av kläder och stickade plagg.

Det finns olika personer som har en koppling med MB's Färg & Stil och det är Svonni, Linnéa Maj-Britt som är född 1947 och har titeln Innehavare av enskild firma,