Camp Ratas Fritid & Maskin

Norrbottens län

Information

Enskild firma finns det flera av i Kiruna och Camp Ratas Fritid & Maskin är ett av dem. Norrbottens län är ett stort län där det finns många företag där och Camp Ratas Fritid & Maskin är ett av dem. Statusen för Camp Ratas Fritid & Maskin är att Bolaget är aktivt.

Camp Ratas Fritid & Maskin är ett Enskild firma och skapades 1981-12-15. Det finns flera olika företag i Norrbottens län som är ett stort län. Kiruna där företaget finns i jobbar för att företag som Camp Ratas Fritid & Maskin ska trivas.

Camp Ratas Fritid & Maskin är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-02-29. I Kiruna så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Skoter- och maskinförsäljning jämte service.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Camp Ratas Fritid & Maskin är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Camp Ratas Fritid & Maskin och det finns flera företag som är det idag i Kiruna.

Vill man komma i kontakt med Camp Ratas Fritid & Maskin så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0971-12000.

.

De som är på något sätt har med Camp Ratas Fritid & Maskin är Svonni, Lars Vilhelm som är född 1946 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Camp Ratas Fritid & Maskin har 461022-XXXX som sitt organisationsnummer.