Ice Pol Art Barbro Behm

Norrbottens län

Information

440924-XXXX är organisationsnummer för bolaget Ice Pol Art Barbro Behm. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ice Pol Art Barbro Behm är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Kiruna som är den kommunen som Ice Pol Art Barbro Behm finns i.

Ice Pol Art Barbro Behm har varit registrerat sedan 1997-05-30 och det finns flera bolag i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ice Pol Art Barbro Behm så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Ice Pol Art Barbro Behm är och det finns flera bolag i Kiruna som också är .

Firmatecknare för Ice Pol Art Barbro Behm är följande:

Vill ni komma i kontakt med Ice Pol Art Barbro Behm så kan ni göra det på telefon genom 0980-81189 eller genom brev på följande adress:

Konst och design i alla former och material, specialitet inom is- och snökonst.

Det finns olika personer som har en koppling med Ice Pol Art Barbro Behm och det är Behm, Ester Barbro som är född 1944 och har titeln Innehavare av enskild firma,