Tore Strandgårds El - Byggkonsulttjänst

Norrbottens län

Information

Enskild firma finns det flera av i Kiruna och Tore Strandgårds El - Byggkonsulttjänst är ett av dem. Norrbottens län är ett stort län där det finns många företag där och Tore Strandgårds El - Byggkonsulttjänst är ett av dem. Statusen för Tore Strandgårds El - Byggkonsulttjänst är att Bolaget är aktivt.

Tore Strandgårds El - Byggkonsulttjänst är ett Enskild firma och skapades 1987-05-04. Det finns flera olika företag i Norrbottens län som är ett stort län. Kiruna där företaget finns i jobbar för att företag som Tore Strandgårds El - Byggkonsulttjänst ska trivas.

I Kiruna så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

El-konsult samt kontroll-, besiktnings- och installations- arbeten. Tillverkning och försäljning av båtar, arkar etc. Byggarbeten, mindre tillbyggnader och reparationer.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Tore Strandgårds El - Byggkonsulttjänst är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Tore Strandgårds El - Byggkonsulttjänst och det finns flera företag som är det idag i Kiruna.

Vill man komma i kontakt med Tore Strandgårds El - Byggkonsulttjänst så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0980-16417.

.

De som är på något sätt har med Tore Strandgårds El - Byggkonsulttjänst är Strandgård, Tore Leonard som är född 1934 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Tore Strandgårds El - Byggkonsulttjänst har 340611-XXXX som sitt organisationsnummer.