Pohjanens Fastighets- och Egendomsförmedling

Norrbottens län

Information

Pohjanens Fastighets- och Egendomsförmedling hittar ni ett Norrbottens län som inte är som andra län. I Norrbottens län hittar ni Kiruna som är den kommunen där Pohjanens Fastighets- och Egendomsförmedling finns. I Kiruna så finns det många olika Enskild firma och i Norrbottens län så finns det ännu fler Enskild firma. Pohjanens Fastighets- och Egendomsförmedling tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Pohjanens Fastighets- och Egendomsförmedling har haft sedan -0001-11-30. Pohjanens Fastighets- och Egendomsförmedling har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Pohjanens Fastighets- och Egendomsförmedling så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0980-29066.

Kiruna arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Norrbottens län för att locka till sig fler verksamheter.

Pohjanens Fastighets- och Egendomsförmedling har idag 330608-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Pohjanens Fastighets- och Egendomsförmedling

Förmedling av fastigheter.

I Pohjanens Fastighets- och Egendomsförmedling så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Pohjanen, Bror Torsten som är född 1933 och har titeln Innehavare av enskild firma, .