Kyrkogatans Lek o Papper Handelsbolag

Norrbottens län

Information

Kyrkogatans Lek o Papper Handelsbolag är ett företag som finns i Kiruna. I Kyrkogatans Lek o Papper Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Tyni, Leif Krister som är född 1960 och har titeln Bolagsman, Tyni, Stina Torborg som är född 1963 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Kyrkogatans Lek o Papper Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Kyrkogatans Lek o Papper Handelsbolag på telefon 070-6025938.

Handel med leksaker, pappersvaror, kioskvaror.

Idag är Kyrkogatans Lek o Papper Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Kyrkogatans Lek o Papper Handelsbolag är ett av många företag som finns i Norrbottens län och Kiruna arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Kyrkogatans Lek o Papper Handelsbolag innehar ej F-skattsedel och Kyrkogatans Lek o Papper Handelsbolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Kyrkogatans Lek o Papper Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Kyrkogatans Lek o Papper Handelsbolag har 969668-7780 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är inaktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är inaktivt i Norrbottens län.