Shot Soppero Horn och Trä Produkter Handelsbolag

Norrbottens län

Information

969668-3565 är organisationsnummer för verksamheten Shot Soppero Horn och Trä Produkter Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Shot Soppero Horn och Trä Produkter Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Kiruna som är den kommunen som Shot Soppero Horn och Trä Produkter Handelsbolag finns i.

Shot Soppero Horn och Trä Produkter Handelsbolag har varit registrerat sedan 2000-04-14 och det finns flera verksamheter i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-05-15 vill man istället veta hur det står till med momsen för Shot Soppero Horn och Trä Produkter Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-05-15.

Shot Soppero Horn och Trä Produkter Handelsbolag är och det finns flera verksamheter i Kiruna som också är .

Firmatecknare för Shot Soppero Horn och Trä Produkter Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Shot Soppero Horn och Trä Produkter Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0981-30004 eller genom brev på följande adress:
980 14 Övre Soppero

Tillverkning av horn och trä produkter. Tillverkning av tältkåtor, lasergravering. Uthyrning av tältkåtor (lavvo), Byggnadsarbeten. Möbellackering. Försäljning och export av kött- och fiskprodukter. Import av horn.

Det finns olika personer som har en koppling med Shot Soppero Horn och Trä Produkter Handelsbolag och det är Blind, Bo Mikael Jonatan som är född 1970 och har titeln Bolagsman, Sikku, Johan Lars-Göran som är född 1960 och har titeln Bolagsman,