Kiruna X-Press Service Handelsbolag

Norrbottens län

Information

969666-7196 är organisationsnummer för företaget Kiruna X-Press Service Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kiruna X-Press Service Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Kiruna som är den kommunen som Kiruna X-Press Service Handelsbolag finns i.

Kiruna X-Press Service Handelsbolag har varit registrerat sedan 2000-02-24 och det finns flera företag i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Kiruna X-Press Service Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Kiruna X-Press Service Handelsbolag är och det finns flera bolag i Kiruna som också är .

Firmatecknare för Kiruna X-Press Service Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Kiruna X-Press Service Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0980-80258 eller genom brev på följande adress:
Lina Hjortsg. 5, 981 37, Kiruna

Konsultuppdrag till järnvägs verksamhet samt expressgodsutkörning.

Det finns olika personer som har en koppling med Kiruna X-Press Service Handelsbolag och det är Gerström, Björn Olov som är född 1949 och har titeln Bolagsman, Åström, Sven Ove Oscar som är född 1957 och har titeln Bolagsman,