Vägvisarna i Norr Handelsbolag

Norrbottens län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Kiruna och Vägvisarna i Norr Handelsbolag är ett av dem. Norrbottens län är ett stort län där det finns många företag där och Vägvisarna i Norr Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Vägvisarna i Norr Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Vägvisarna i Norr Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 1997-07-02. Det finns flera olika företag i Norrbottens län som är ett stort län. Kiruna där företaget finns i jobbar för att företag som Vägvisarna i Norr Handelsbolag ska trivas.

Vägvisarna i Norr Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01. I Kiruna så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Turism.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Vägvisarna i Norr Handelsbolag inte är momsregistrerat.

Idag är Vägvisarna i Norr Handelsbolag och det finns flera företag som är det idag i Kiruna.

Vill man komma i kontakt med Vägvisarna i Norr Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 010-6912932.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med Vägvisarna i Norr Handelsbolag är Jakobsson, Björn Roger som är född 1967 och har titeln Bolagsman, Löfgren, Lars Peter som är född 1971 och har titeln Bolagsman, .

Vägvisarna i Norr Handelsbolag har 969640-4210 som sitt organisationsnummer.