Stålnackes Traktor Handelsbolag

Norrbottens län

Information

Stålnackes Traktor Handelsbolag hittar ni ett Norrbottens län som inte är som andra län. I Norrbottens län hittar ni Kiruna som är den kommunen där Stålnackes Traktor Handelsbolag finns. I Kiruna så finns det många olika Handelsbolag och i Norrbottens län så finns det ännu fler Handelsbolag. Stålnackes Traktor Handelsbolag tillhör verksamheterstypen Handelsbolag och verksamheten har ej F-skatt. Stålnackes Traktor Handelsbolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Stålnackes Traktor Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Hagv. 10, 981 43, Kiruna men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0980-16603.

Kiruna arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Norrbottens län för att locka till sig fler verksamheter.

Stålnackes Traktor Handelsbolag har idag 916991-0099 som sitt organisationummer.

; Stålnacke, Sten Sune ensam. är den som för stunden ansvarar för Stålnackes Traktor Handelsbolag

Maskinentreprenader.

I Stålnackes Traktor Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Stålnacke, Gudrun Marita som är född 1944 och har titeln Bolagsman, Stålnacke, Lars Stefan som är född 1973 och har titeln Bolagsman, Stålnacke, Sten Sune som är född 1937 och har titeln Bolagsman, .