Sahajoki Stuglogi & Grill Handelsbolag

Norrbottens län

Information

Sahajoki Stuglogi & Grill Handelsbolag är ett bolag som finns i Kiruna. I Sahajoki Stuglogi & Grill Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Kemi, Ragnhild Kristina Cecilia som är född 1939 och har titeln Bolagsman, Kemi, Toivo Erik som är född 1934 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Sahajoki Stuglogi & Grill Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Sahajoki Stuglogi & Grill Handelsbolag på telefon .

Stuguthyrning, försäljning av grillmat.

Idag är Sahajoki Stuglogi & Grill Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Sahajoki Stuglogi & Grill Handelsbolag är ett av många bolag som finns i Norrbottens län och Kiruna arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Sahajoki Stuglogi & Grill Handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2001-01-02 och Sahajoki Stuglogi & Grill Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1991-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Sahajoki Stuglogi & Grill Handelsbolag så är det följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Sahajoki Stuglogi & Grill Handelsbolag har 916598-1524 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Norrbottens län.