Handelsbolaget EKO Ekonomi

Norrbottens län

Information

Handelsbolaget EKO Ekonomi hittar ni ett Norrbottens län som inte är som andra län. I Norrbottens län hittar ni Kiruna som är den kommunen där Handelsbolaget EKO Ekonomi finns. I Kiruna så finns det många olika Handelsbolag och i Norrbottens län så finns det ännu fler Handelsbolag. Handelsbolaget EKO Ekonomi tillhör verksamheterstypen Handelsbolag och verksamheten har F-skatt vilket Handelsbolaget EKO Ekonomi har haft sedan 1994-01-01. Handelsbolaget EKO Ekonomi har funnits sedan och 1989-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Handelsbolaget EKO Ekonomi så kan ni göra det genom att skicka er post till Brytareg. 12, 981 34, Kiruna men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 010-2657210.

Kiruna arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Norrbottens län för att locka till sig fler verksamheter.

Handelsbolaget EKO Ekonomi har idag 916597-7951 som sitt organisationummer.

; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för Handelsbolaget EKO Ekonomi

Ekonomi, redovisning, administration samt konsultativ verksamhet.

I Handelsbolaget EKO Ekonomi så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Adolfsson, Siv Britt-Marie som är född 1953 och har titeln Bolagsman, Adolfsson, Åke Göran som är född 1951 och har titeln Bolagsman, .