Handelsbolaget Mas-Päls

Norrbottens län

Information

916480-5054 är organisationsnummer för verksamheten Handelsbolaget Mas-Päls. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Handelsbolaget Mas-Päls är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Kiruna som är den kommunen som Handelsbolaget Mas-Päls finns i.

Handelsbolaget Mas-Päls har varit registrerat sedan 1983-11-24 och det finns flera verksamheter i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Handelsbolaget Mas-Päls så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1992-01-01.

Handelsbolaget Mas-Päls är och det finns flera verksamheter i Kiruna som också är .

Firmatecknare för Handelsbolaget Mas-Päls är följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Handelsbolaget Mas-Päls så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Masugnsbyn, 980 10, Vittangi

Pälsdjursuppfödning.

Det finns olika personer som har en koppling med Handelsbolaget Mas-Päls och det är Karlsson, Nils Åke som är född 1946 och har titeln Bolagsman, Martimo, Rita Linnea som är född 1953 och har titeln Bolagsman,