Samiskt Silver Design Erica Huuva

Norrbottens län

Information

Samiskt Silver Design Erica Huuva är ett av många bolag som finns i Kiruna. Det är nämligen den kommunen som Samiskt Silver Design Erica Huuva finns i och den tillhör även Norrbottens län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Samiskt Silver Design Erica Huuva är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2005-11-10.

Samiskt Silver Design Erica Huuva som idag finns i Norrbottens län har varit registrerat sedan 2005-11-22. Men sedan 2005-11-10 så har Samiskt Silver Design Erica Huuva varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Samiskt Silver Design Erica Huuva så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-2013945.

Kiruna arbetar för att bolag som Samiskt Silver Design Erica Huuva ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Samiskt Silver Design Erica Huuva. Det finns flera bolag i Norrbottens län.

Tillverkning, produktutveckling, marknadsföring, import och försäljning av guld och silver. Turistisk verksamhet. Utbildning. Samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Samiskt Silver Design Erica Huuva är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Samiskt Silver Design Erica Huuva och det är följande personer, Huuva, Disa Erika Ellinor som är född 1980 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Samiskt Silver Design Erica Huuva är 801120-XXXX.