Electronics KITES

Norrbottens län

Information

Enskild firma finns det flera av i Kiruna och Electronics KITES är ett av dem. Norrbottens län är ett stort län där det finns många företag där och Electronics KITES är ett av dem. Statusen för Electronics KITES är att Bolaget är aktivt.

Electronics KITES är ett Enskild firma och skapades 2003-11-25. Det finns flera olika företag i Norrbottens län som är ett stort län. Kiruna där företaget finns i jobbar för att företag som Electronics KITES ska trivas.

Electronics KITES är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-11-06. I Kiruna så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Konstruktion, support och reparationer av all slags elektronik, företrädesvis inom regler-, rymd-, process-, data-, medicin-, gruv-, pappers-, och skogsindustrin. Utbildning, företrädesvis inom data-elektronik, datalogi, datanätverk, realtidsystem, satellit-teknik, raket-teknik och rymdelektronik.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Electronics KITES är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-11-06.

Idag är Electronics KITES och det finns flera företag som är det idag i Kiruna.

Vill man komma i kontakt med Electronics KITES så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-42039405.

.

De som är på något sätt har med Electronics KITES är Heino, Matthias Alex Hjalmar som är född 1978 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Electronics KITES har 780205-XXXX som sitt organisationsnummer.