DS Teknik i Norr

Norrbottens län

Information

Enskild firma finns det flera av i Kiruna och DS Teknik i Norr är ett av dem. Norrbottens län är ett stort län där det finns många verksamheter där och DS Teknik i Norr är ett av dem. Statusen för DS Teknik i Norr är att Bolaget är aktivt.

DS Teknik i Norr är ett Enskild firma och skapades 2005-05-04. Det finns flera olika verksamheter i Norrbottens län som är ett stort län. Kiruna där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som DS Teknik i Norr ska trivas.

DS Teknik i Norr är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-03-03. I Kiruna så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Byggmontage, industrimontage, service och underhåll inom bygg och industrin, verksamheten omfattar byggmontage och industrimontage samt service och underhåll av fast samt mobila anläggningar inom gruvnäringen (service av lastmaskiner och malmförädlingsverk)

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att DS Teknik i Norr är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-03-03.

Idag är DS Teknik i Norr och det finns flera verksamheter som är det idag i Kiruna.

Vill man komma i kontakt med DS Teknik i Norr så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-3674300.

.

De som är på något sätt har med DS Teknik i Norr är Sedig, Lars Daniel som är född 1974 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

DS Teknik i Norr har 741106-XXXX som sitt organisationsnummer.