Jonas Abrahamsson Photo

Norrbottens län

Information

Jonas Abrahamsson Photo är ett av många företag som finns i Kiruna. Det är nämligen den kommunen som Jonas Abrahamsson Photo finns i och den tillhör även Norrbottens län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Jonas Abrahamsson Photo är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2000-12-14.

Jonas Abrahamsson Photo som idag finns i Norrbottens län har varit registrerat sedan 2000-11-08. Men sedan 2000-12-14 så har Jonas Abrahamsson Photo varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Jonas Abrahamsson Photo så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0920-94048.

Kiruna arbetar för att företag som Jonas Abrahamsson Photo ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Jonas Abrahamsson Photo. Det finns flera företag i Norrbottens län.

Fotograf och skribent. Försäljning av bilder, samt hela paket med bilder och reportage. Dessutom konsultarbeten inom samma verksamhet t ex att sälja tjänster till andra fotografer tidningar.

Firmatecknare för Jonas Abrahamsson Photo är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Jonas Abrahamsson Photo och det är följande personer, Abrahamsson, Jonas Patrik som är född 1971 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Jonas Abrahamsson Photo är 710612-XXXX.