M.Nilsson Outdoor Media & Adventures

Norrbottens län

Information

I Kiruna finns det ett Enskild firma som heter M.Nilsson Outdoor Media & Adventures. Det finns flera företag som liknar M.Nilsson Outdoor Media & Adventures i Norrbottens län. Kiruna är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

M.Nilsson Outdoor Media & Adventures är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2001-06-11 och det finns flera bolag som är det i Norrbottens län.

Sedan 2001-10-01 så har M.Nilsson Outdoor Media & Adventures varit registrerat och sedan 2001-06-11 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är M.Nilsson Outdoor Media & Adventures och det finns fler företag som är det i Kiruna.

Vill man komma i kontakt med M.Nilsson Outdoor Media & Adventures så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med M.Nilsson Outdoor Media & Adventures så kan ni göra det på 070-2096830.

Konsultation produktion av media, reklam, marknadsföring och mediakontakt. Försäljning av friluftsrelaterad utrustning samt bistå med guidning och andra tjänster i samband med produktion av jakt, fiske och äventyrsarrangemang.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Nilsson, Mats Torbjörn som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

M.Nilsson Outdoor Media & Adventures har 700917-XXXX som sitt organisationsnummer.