Kiruna Drag -Praliner

Norrbottens län

Information

Enskild firma finns det flera av i Kiruna och Kiruna Drag -Praliner är ett av dem. Norrbottens län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Kiruna Drag -Praliner är ett av dem. Statusen för Kiruna Drag -Praliner är att Bolaget är aktivt.

Kiruna Drag -Praliner är ett Enskild firma och skapades 2004-09-07. Det finns flera olika verksamheter i Norrbottens län som är ett stort län. Kiruna där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Kiruna Drag -Praliner ska trivas.

Kiruna Drag -Praliner är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-08-09. I Kiruna så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Praliner, hundspannsturer, bröllopstårtor.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Kiruna Drag -Praliner är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-08-09.

Idag är Kiruna Drag -Praliner och det finns flera verksamheter som är det idag i Kiruna.

Vill man komma i kontakt med Kiruna Drag -Praliner så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0980-29018.

.

De som är på något sätt har med Kiruna Drag -Praliner är Rosencrantz, Thomas Christian som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Kiruna Drag -Praliner har 640622-XXXX som sitt organisationsnummer.