Idéfix RP Consulting

Norrbottens län

Information

Enskild firma finns det flera av i Kiruna och Idéfix RP Consulting är ett av dem. Norrbottens län är ett stort län där det finns många bolag där och Idéfix RP Consulting är ett av dem. Statusen för Idéfix RP Consulting är att Bolaget är aktivt.

Idéfix RP Consulting är ett Enskild firma och skapades 1996-12-12. Det finns flera olika bolag i Norrbottens län som är ett stort län. Kiruna där bolaget finns i jobbar för att bolag som Idéfix RP Consulting ska trivas.

Idéfix RP Consulting är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2008-11-20. I Kiruna så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Festarrangemang, import och försäljning av "stjärnhimmel" som målas av självlysande färg i tak och "annoncments", rörelsedetektor som talar.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Idéfix RP Consulting är momsregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01.

Idag är Idéfix RP Consulting och det finns flera bolag som är det idag i Kiruna.

Vill man komma i kontakt med Idéfix RP Consulting så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0980-13516.

.

De som är på något sätt har med Idéfix RP Consulting är Peuravaara, Jonny Robert som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Idéfix RP Consulting har 630216-XXXX som sitt organisationsnummer.