Triangelns Zoologiska

Norrbottens län

Information

630101-XXXX är organisationsnummer för företaget Triangelns Zoologiska. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Triangelns Zoologiska är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Kiruna som är den kommunen som Triangelns Zoologiska finns i.

Triangelns Zoologiska har varit registrerat sedan 1985-11-01 och det finns flera företag i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Triangelns Zoologiska så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Triangelns Zoologiska är och det finns flera bolag i Kiruna som också är .

Firmatecknare för Triangelns Zoologiska är följande:

Vill ni komma i kontakt med Triangelns Zoologiska så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Zoologisk handel.

Det finns olika personer som har en koppling med Triangelns Zoologiska och det är Hedman, Tomas Rickard som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma,