Massage och Friskvård KWA

Norrbottens län

Information

I Kiruna finns det ett Enskild firma som heter Massage och Friskvård KWA. Det finns flera verksamheter som liknar Massage och Friskvård KWA i Norrbottens län. Kiruna är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Massage och Friskvård KWA är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2006-04-06 och det finns flera verksamheter som är det i Norrbottens län.

Sedan 2006-05-03 så har Massage och Friskvård KWA varit registrerat och sedan 2006-04-06 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Massage och Friskvård KWA och det finns fler verksamheter som är det i Kiruna.

Vill man komma i kontakt med Massage och Friskvård KWA så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Massage och Friskvård KWA så kan ni göra det på .

Massagebehandling, kroppsvård. konsultverksamhet, föreläsningar utbildningar inom friskvård och träning. Försäljning av friskvårdsprodukter.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Winman Ahlander, Anna Karin som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Massage och Friskvård KWA har 620329-XXXX som sitt organisationsnummer.